Romjulssalg og januarsalg

På tide å bygge sider for romjulssalget og januarsalget

Romjulen og tiden rett etter nyttår er en fantastisk tid for netthandel og perioden 25/12-10/1 er gjerne vel så stor som de tre siste ukene før jul.

For å fange opp dette er jeg iferd med å bygge opp to nye sider januarsalg og romjulssalg som tema. Jg tror kanskje jeg er litt seint ute, men januarsalget skal jeg vel få med

Gøy på kjøkkenet

Jeg elsker «dingser», jeg elsker mat og synes det er gøy å lage mat, hva er vel da mer naturlig enn å teste ut og skrive om «kjøkkendingser»

kitchentoys kjøkkenutstyr tester jeg ut diverse dingser som jeg kjøper fra Kina, fra f.eks. Focalprice og DX, både spennende batteridrevne saker og annet snadder.

Jeg har også kjøpt inn en «haug» med domener som skal brukes til formålet som kullsyremaskin, kjøkkenmaskin, pastamaskin, iskremmaskin m.fl.

Hvitevarer på nett

For ikke lenge siden var  det ikke mange komfyrer, stekeovner, vaskemaskiner, oppvaskmaskiner, induksjonstopp eller frysere å oppdrive i nettbutikker.  Du fant en og annen kampanje, men utvalget var heller tynt.  Det var til danskene i Whiteaway kom  på banen og tilbydde minst ett tusentalls ulike modeller til svært lave priser på nettsiden sin, i tillegg til plenklippere, avfuktere, vedkløyvere og andre  «tyngre» saker til hus og hage, de utnytter rett og slett den logistikkfordelen de har.