Arkiv for kategorien ‘Om mine sider’

Kjolene får en oppdatering

Tid for å oppdatere kjolesidene. Ta en titt på ballkjoler, blondekjole , lange kjoler , selskapskjoler og sommerkjoler

Vinterens prosjekter

Julen er unnagjort og det ryddes i kalenderen for å jobbe med nye prosjekter

Sider som vil få en oppdatering i vinter er mammakjoler , parkdress , sengesett og loom bands

Høst, nye sider og oppdateringer

Ballsesongen nærmer seg og ballkjoler på nett er oppdatert. Det samme er skinnjakke på nett.

En ny høstlig side er regndress.

Ettpar helt nye sider det også plass for bilkamera og treningsarmbånd

Prosjekter i februar

Jeg satser mer på kvantiet enn kvalitet for tiden, har mange jern i ilden på en gang og jobber parallelt med mange sider som vinkelsliper, bajonettsag, kjøleskap, plussize og spillpc

Fasinerende roboter

Jeg er ikke så lite fasinert av de såkalte vaskerobotene. Spennende dingser som også gjør nytte for seg. Jeg har derfor gått til anskaffelse av domenene robotstøvsuger.net og robotmopp.no så får vi se etterhvert hva de blir til

Januar er treningstid

Noe av poenget med å drive med SEO er å følge sesongene og nå i januar er det treningsapparat, gjerne «slankende» for innendørs bruk som gjelder. Jeg har derfor snekret isammen noen sider for nettopp dette:
Sjekk tremølle, crosstrainer, spinningsykkel og tredemøller

Romjulssalg og januarsalg

På tide å bygge sider for romjulssalget og januarsalget

Romjulen og tiden rett etter nyttår er en fantastisk tid for netthandel og perioden 25/12-10/1 er gjerne vel så stor som de tre siste ukene før jul.

For å fange opp dette er jeg iferd med å bygge opp to nye sider januarsalg og romjulssalg som tema. Jg tror kanskje jeg er litt seint ute, men januarsalget skal jeg vel få med

Gøy på kjøkkenet

Jeg elsker «dingser», jeg elsker mat og synes det er gøy å lage mat, hva er vel da mer naturlig enn å teste ut og skrive om «kjøkkendingser»

kitchentoys kjøkkenutstyr tester jeg ut diverse dingser som jeg kjøper fra Kina, fra f.eks. Focalprice og DX, både spennende batteridrevne saker og annet snadder.

Jeg har også kjøpt inn en «haug» med domener som skal brukes til formålet som kullsyremaskin, kjøkkenmaskin, pastamaskin, iskremmaskin m.fl.

Hvitevarer på nett

For ikke lenge siden var  det ikke mange komfyrer, stekeovner, vaskemaskiner, oppvaskmaskiner, induksjonstopp eller frysere å oppdrive i nettbutikker.  Du fant en og annen kampanje, men utvalget var heller tynt.  Det var til danskene i Whiteaway kom  på banen og tilbydde minst ett tusentalls ulike modeller til svært lave priser på nettsiden sin, i tillegg til plenklippere, avfuktere, vedkløyvere og andre  «tyngre» saker til hus og hage, de utnytter rett og slett den logistikkfordelen de har.

 

Med drittværet kommer salget

Det dårlige været de siste dagene har gitt ett markert oppsving i salg av regntøy, vinterdresser, fleecejakker og gummistøvler, og da gjelder det å henge på og utnytte perioden best mulig.

Jeg har derfor bruk de siste ukene til å sette opp affiliatennettsteder for nettopp dette og det blir spennende om det blir verdt arbeidet og om det vil betale seg iløpet av høsten eller om tålmodigheten testes.

En av sidene som ble laget er regnjakke.no for de som vil sjekke hvordan ideen har blitt satt ut i livet.  Målet er enkelt, en topp tre på «regnjakke» vil sannsynligvis gi lønn for strevet.

Powered by WordPress